Breng je leven in kaart

Breng je leven in kaart

Meer uit jezelf halen

 

feeling-lost-intionalgames-mjFkPF2

Voor wie: Deze workshop is voor iedereen die op een creatieve manier zicht wil krijgen op zijn mogelijkheden en wensen.

Programma: Deze dag is een ontdekkingsreis. Aan de hand van de Belevingswereld stel je jezelf de vragen: Wie ben ik, wat heb ik geleerd en wat wil ik graag bereiken? Wat zeggen jou de steden Zelfvertrouwen, Verheugen, Kwetsbaarheid, Moeten en Droom, de Stoom van Ideeën en de landstreek Avontuur? Antwoorden hierop breng je in kaart. Vervolgens maak je je eigen kaart van de toekomst.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur of verkorte versie van een dagdeel.

Resultaat: Je hebt een kaart van jouw Belevingswereld getekend. Je hebt jezelf op de kaart gezet, je weet waar je staat en waar je heen wilt. Kortom, zicht gekregen op hoe jij je toekomst vorm wilt geven.

Deze workshop is geïnspireerd op de  ‘Atlas van de kaart_belevingswereld_karel_frederiks_workshopsBelevingswereld’ van Jean Klare.

 

Mogelijkheden

Voor bedrijven en groepen wordt deze workshop rondom de Belevingswereld altijd op maat gemaakt. Ik bespreek met u de wensen inzake de grootte van de groep en de locatie. In overleg is een workshop uit te breiden en aan te passen.

Ook voor scholen, bijvoorbeeld tijdens een projectweek, zijn deze workshops over de Belevingswereld uitermate geschikt. Voor zowel onder- als bovenbouw van het voortgezet onderwijs, MBO en HBO. Vakken als aardrijkskunde, tekenen, filosofie en Nederlands komen allemaal aan bod. Ook dit zijn altijd workshops die op maat worden gemaakt.

 

Enkele reacties van deelnemers aan deze workshops
  • “Het geheel werkte toe naar het maken van mijn eigen Belevingswereld kaart” (Inge)karel_bedrijf_coaching_personeel_management
  • “Ik heb de workshop ervaren als speels en creatief. Goed idee om met deze atlas aan de slag te gaan.” (Ruud)
  • “Leuke ervaring om door zo’n woordenlandschap (kaart) te lopen en te ontdekken wat bij mij past.” (Ingrid)
  • “Verrassend vond ik het om mijn eigen toekomst te tekenen en te ervaren in een visualisatie.” (Cecile)
  • “Ik heb de workshop als positief ervaren en vond het bespreken van de voorwerpen heel verrassend.” (Roland)
  • “Karel is rustig, neemt alle tijd en geeft de deelnemers de ruimte.” (Patricia)
  • “Ik vond dat er veel diepgang was en dat gaf mij verbondenheid. Ik vond het een mooie zinvolle ervaring.” (Helen)

Een reactie van een deelnemer na ruim een jaar

  • “Mooi dat de Belevingswereld zijn weg in de wereld vindt! Ikzelf ben nog steeds op de kaart die ik al weer lang geleden in Amsterdam heb getekend. Ben figuurlijk een nieuw continent aan het verkennen. Mijn kaart is nog opmerkelijk accuraat en heeft steeds meer betekenissen gekregen. Boeiend. Het is misschien niet zo dat alles anders wordt, maar misschien wel zo dat de kaart helpt om niet te verdwalen en richting te houden.” (Arno)

 

Ga naar agenda voor de beschikbare data en schrijf je in voor de workshop.

Ga voor meer informatie naar contact.